Talent descoperit la Clubul de Excelență al FDVDR

Povestea balerinei
Talentul Mariei a fost descoperit, în urma cu 14 ani, atunci pășea pentru prima data la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Aici a făcut și cursuri de teatru, desen, engleză, regie film și scenaristică.
Strălucește pe scenă, transmite emoție publicului, dansul ei creează o punte între spectatori și artistul de pe scenă. Și-a dorit sa ajungă cât mai sus, să fie pe marile scene ale dansului. Anul acesta a primit provocarea vieții ei, să participe, timp de un an, la cursurile celei mai importante școli de dans contemporan din capitala Italiei, Asociația Italiană de Dans.
Un vis pentru care a meritat să lupte, să își dezvolte talentul și să devină cea mai bună versiune a ei. De peste 30 de ani Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se implică în sprijinirea și susținerea tinerilor talentați. Maria este unul dintre copiii de aur ai Fundației Dan Voiculescu.
Știre difuzată luni 3 mai 2021, la Antena 3