Vizită neașteptată din partea lui Moș Nicolae

Copiii clasei a I-a B a Școlii Gimnaziale ”Sfântul Gheorghe” din Giurgiu au primit astăzi o vizită neașteptată din partea lui… Moș Nicolae. Însoțiți de de prietenii noștri de la Fischer International și de mascota seriei ”Our World” de la National Geographic Learning, Freddy, am încercat să le dăruim bucuria deplină a acestei sărbători.

Pentru că darurile au fost menite să contribuie, în primul rând, la îmbunătățirea calității actului educațional, le-am dus un videoproiector și jocuri pentru clasă, dar și dulciuri, jucării, materiale didactice și educaționale.

Copiilor le-a fost amenajată și o mică bibliotecă, care cuprinde atât cărți educaționale, cât și cărțile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii universale, fără de care biblioteca unei clase nu poate fi completă.

Fotografii: Dan Marinescu/FDV

Copiii ne-au cântat colinde, au făcut poze și s-au distrat cu Freddy. Bucuroși că au trăit o asemenea experiență, ei se gândesc deja, cu emoție, la viitoarea vizită a prietenilor de la București.

În această perioadă a anului, de aproape 30 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în fiecare an, o serie de astfel de evenimente în școli și grădinițe din București și din țară, cămine de bătrâni și centre de copii.