Un român este cel mai bun student al Academiei Regale Edward al VII-lea

 

Cornel Micu este primul european care primește Medalia de Aur pentru cele mai bune rezultate în perioada studiilor sale la KES Academy Sixth Form. El are 20 de ani și este originar din comuna doljeană Ghidici. A studiat în Italia până în clasa a X-a, iar apoi s-a mutat cu familia în Anglia, unde a fost nevoit să se adapteze unui nou sistem educaţional. Cornel a reuşit să facă performanţe incredibile în cei doi ani de studiu.

Distincția i-a fost oferită chiar de către regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la reşedinţa de iarnă a familiei regale, Palatul Sandringham. În momentul decernării premiului, regina i-a urat tânărului român să fie întotdeauna cel mai bun dintre cei buni.

Presa britanică l-a prezentat pe tânărul din județul Dolj ca fiind un student ce a impresionat imediat membrii KES Academy Sixth Form (Academia Regele Edward al VII-a) din King’s Lynn. El a reuşit să fie absolventul de studii liceale cu cele mai bune rezultate.

În prezent, Cornel Micu este student la Informatică, la Imperial College din Londra, unde urmează specializarea Inteligență Artificială.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *