Un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”

Voioși, geniali și prietenoși! Așa au fost copiii care au participat sâmbătă, la un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”, care a avut loc la sediul Fundației. Chiar dacă părinții i-au trezit de dimineață, micuții, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, au fost extrem de încântați să participe la primul concurs din viața lor. S-au așezat bucuroși în banci și au lucrat cu seriozitate și cu răbdare fiecare subiect.

Pe parcursul a 30 de minute copiii au avut de rezolvat exerciții de logică, atenție, concentrare și raționament și au avut de realizat un desen creativ.

”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” oferă o evaluare obiectivă a nivelului de dezvoltare educaţională și emoțională a copiilor. Subiectele propuse urmăresc identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, dezvoltarea calităților native, precum și sprijinirea acestora în vederea unei dezvoltări armonioase a personalității lor.

La concurs au participat copii din București, Ilfov, Buzău și Târgoviște. Un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” va avea loc în luna ianuarie, anul viitor.