Un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”

Voioși, geniali și prietenoși! Așa au fost copiii care au participat sâmbătă, la un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”, care a avut loc la sediul Fundației. Chiar dacă părinții i-au trezit de dimineață, micuții, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, au fost extrem de încântați să participe la primul concurs din viața lor. S-au așezat bucuroși în banci și au lucrat cu seriozitate și cu răbdare fiecare subiect.

Pe parcursul a 30 de minute copiii au avut de rezolvat exerciții de logică, atenție, concentrare și raționament și au avut de realizat un desen creativ.

”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” oferă o evaluare obiectivă a nivelului de dezvoltare educaţională și emoțională a copiilor. Subiectele propuse urmăresc identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, dezvoltarea calităților native, precum și sprijinirea acestora în vederea unei dezvoltări armonioase a personalității lor.

La concurs au participat copii din București, Ilfov, Buzău și Târgoviște. Un nou concurs ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” va avea loc în luna ianuarie, anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *