Un ajutor de Sărbători pentru bunicii noștri

Misiunea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României constă în promovarea şi susţinerea valorilor, a excelenţei, indiferent de domeniul de activitate, a tradițiilor autentice românești.

Totodată, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României încurajează evenimente menite să ajute persoane și comunități defavorizate și își exprimă solidaritatea, generozitatea și bunăvoința față de cei în vârstă.

Anul acesta, Fundația Dan Voiculescu vă invită să îi fiți partener în cadrul campaniei Un ajutor de Sărbători pentru bunicii noștri. Pentru cei mai mulți dintre noi, Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă de belșug și liniște sufletească. Ne amintim cum în fiecare an, de sărbători, cămara bunicilor era plină de bunătăți, din care ne făcea plăcere să ne înfruptăm. Din păcate, există bunici care își petrec Sărbătorile singuri în căminele de bătrâni și care trăiesc din amintirile vremurilor frumoase de altădată. Vă propune să le fim alături anul acesta și să îi ajutăm să petreacă Sărbătorile de iarnă fără grija de a nu avea ce pune pe masă, într-o atmosferă caldă oferită de copiii și tinerii bursieri ai Fundației, cu ocazia Craciunului.

Campania se adresează căminelor de bătrâni din București și se va desfășura în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2015.

Ajutorul va consta în pachete formate din alimente și articole de igenă personală. În fiecare cămin de bătrâni se va înființa și aproviziona o cămară dotată cu toate alimentele și electrocasnicele necesare.

Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se alăture acestei campanii să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 031.425.58.84.