Tu ți-ai înscris copilul la „OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”?

Mai ai la dispoziție doar o zi pentru a-ți inscrie copilul la ultima etapa a „Olimpiadei preșcolarilor” – Ediția 2017-2018. Înscrierile se pot face până mâine, joi 7 iunie, orele 12:00.  Etapa finală se va desfășura în acest week-end, în data de 10 iunie. Rezultatele vor fi anunțate pe data de 22 iunie, iar festivitatea de premiere va avea loc în cadrul galei de lansare a programului „Grădina Valorilor Românești”, ediția a VIII-a.
“Olimpiadele preșcolarilor” este un concurs național unic, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Probele din concurs sunt concepute într-un mod atractiv și prietenos pentru cei mici, în așa fel încât să permită o evaluare obiectivă a nivelului real de dezvoltare educaționala și emoțională.
Ce mod mai frumos de a începe mult așteptata vacanță de vară decat prin participarea la unul dintre cele mai apreciate concursuri naționale? Toți copiii sunt inteligenți și creativi, iar dacă parinții și educatorii le cultivă aceste calități încă din primii ani de viață, valorile insuflate vor reprezenta fundamentul performanțelor de mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *