Tim Pearse, 20 de ani de experiență ELT

Ce pot face National Geographic Learning și TED Talks pentru dumneavoastră!

Sâmbătă 23 martie 2019, începând cu ora 10:00, la Hotel Sheraton din București va avea loc prima ediție a Conferinței National Geographic Learning Day, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International.

National Geographic Learning Day este prima conferință organizată în România de către prestigioasa editură specializată în producerea materialelor ELT/ EFL / ESL.

În cadrul Conferinței National Geographic Learning Day, Tim Pearse va susține prezentarea ”Ce pot face National Geographic Learning și TED Talks pentru dumneavoastră!”

Prezentarea originală a lui Tim va oferi o imagine de ansamblu asupra procesului de învățare National Geographic, a resurselor și metodologiei sale. El va examina raționamentul din spatele utilizării imaginilor uimitoare și a videoclipurilor; modul în care abilitățile de bază sunt integrate în cursuri și de ce cred specialiștii  National Geographic Learning că o abordare unică și inovatoare a învățării limbii engleze în această lume în continuă schimbare poate ajuta elevii de toate vârstele să-și atingă întregul potențial. Prezentarea se bazează pe o varietate de resurse de învățare de la National Geographic Learning, inclusiv TED Talks.

Tim Pearse lucrează în domeniul ELT de peste 20 de ani. În 2013 a început să lucreze pentru National Geographic Learning și deține în prezent poziția de Business Development Manager. Este pasionat de metodologia de a motiva și de a inspira studenții, prin realizararea unor materiale educaționale inovatoare, folosind resurse din viața reală, care să ajute la învățarea limbii engleze într-un mod practic și autentic.

Tim este din Anglia, îi plac filmele și documentarele, călătorește mult și încearcă să joace șah.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *