Finaliștii concursului -Tehnology in the classroom. Learning in a new age school enviroment

Premierea concursului Tehnology in the classroom -Learning in a new age school enviroment va avea loc sambata, 20 iunie 2015, incepand cu ora 11:00, in  Gradina Valorilor Romanesti, Parcul Lumea Copiilor, intrarea Pridvorului.

***

Finaliștii concursului Tehnology in the classroom -Learning in a new age school enviroment, sunt:

DRAGULINESCU ALEXANDRA

DUDUMAN ELENA

FRAȚILĂ OANA

IRIMIA RAMONA

MIHAI ANCA

SOLOMON MIRUNA

STAN VALENTINA

ȘTEFAN ALEXANDRA

TOCIU ANDREEA

VLAD DIANA

Finala concursului va avea loc sâmbătă, 6 iunie 2015, ora 14:00, la sediul Fundației Dan Voiculescu din strada Rafiei, nr. 1, sector 5, București.

***

American European Alliance for Education, Center for International Training and Examinations şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează în perioada 09.03. 2015 – 31.05.2015, concursul de eseuri în limba engleză Tehnology in the classroom -Learning in a new age school enviroment.

Aflat la a doua ediţie în România, concursul oferă elevilor posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile de scriere în limba engleză, furnizând un context real în care îşi pot exprima în mod creativ ideile despre o problemă de interes global, în cazul acesta, folosirea tehnologiei pentru predarea și deprinderea cunoștințelor în sălile de clasă – un lucru util sau nu? Pentru profesori, care în permanenţă se lovesc de dificultatea de a face cât mai placută deprinderea şi dezvoltarea acestor abilităţi, concursul este un instrument de predare foarte util, care aduce o notă de diversitate în cadrul cursurilor.

Concursul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, iar în acest an tema este “Tehnology in the classroom -Learning in a new age school enviroment.”

Desfășurarea concursului

1. Etapa preliminară

Participanții se vor înscrie în prealabil pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro pentru a intra in posesia formularului de concurs și a ghidului de redactare. Acestia vor redacta pe baza temei concursului un eseu original de 200‐250 de cuvinte, pe care îl vor înscrie în concurs prin intermediul profesorilor coordonatori. Comisia de evaluare American European Alliance for Education (AEAfE), formată din evaluatori și examinatori ai examenelor internaționale University of Michigan și Hellenic American University, va selecta zece (10) finaliști, care vor lua parte la etapa finală a concursului.

Termenul limită de înscriere a eseurilor pentru etapa preliminară este: 03 mai 2015.

2. Etapa finală

Etapa finală constă într‐un eveniment special organizat pentru cei 10 finaliști. Aceștia vor primi o nouă temă, pe baza căreia vor scrie, în 30 de minute, un alt eseu de  aproximativ 250 de cuvinte. Acest eveniment va avea loc la București, iar finaliștii pot fi insotiti de profesorii coordonatori.

Premii

Organizatorii, împreună cu partenerii concursului, au pregătit premii extrem de motivante și utile pentru orice adolescent:

• Premiul I – tabletă
  • Premiul II – e-book reader
  • Premiul  III – mp4 player
  • Premiul IV – X – cărți și dicționare

Regulament concurs

Vă rugăm să completaţi formularul de concurs în funcţie de categoria în care vă încadraţi: formularul de înscriere individuală pentru elevii care doresc să se înscrie fară profesor coordonator sau formularul de înscriere grupuri de elevi pentru profesorii care doresc să înscrie mai mulţi elevi.

Formular de inscriere individual

Formular de inscriere grupuri

Tehnology in the classroom -Learning in a new age school enviromen