Târgul Talentelor – Palatul Copiilor

Pe data de 03 iunie 2007, în intervalul orar 10:00 – 12:00, la Palatul Copiilor din Bucureşti s-a desfăşurat prima ediţie a Târgului Talentelor.
Acţiunea a avut ca scop identificarea tuturor copiilor talentaţi, cu vârste cuprinse între 3 – 14 ani, din toate domeniile, în vederea formării Clubului de Excelenţă al Fundatiei Dan Voiculescu.
“Dorim să construim programe integrate de dezvoltare a aptitudinilor prin cursuri, sesiuni de informare şi consiliere, pregătire pentru participări la concursuri şi olimpiade interne şi internaţionale, participări la burse şi schimburi de experienţă în ţările comunitare, tabere extraşcolare”  a declarat Sanda Paduraru, directorul general al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La spectacol au susţinut momente artistice: ETNIC, ALEGRETTO, MELORITM, BIM BAM, ROMANAŞUL şi PREZENTARE DE MODĂ JENI ALOMAN

Evenimentul a fost  organizat de: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Palatul Copiilor, Grădiniţe  şi Şcoli Generale din Municipiul Bucureşti.