Studenții internaționali au început astăzi Cursul de Vară BEST

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educațional al Asociației BEST (Board of European Students of Technology) București în programul Summer Course 2018 – “A Tissue for Your Issue”.

20 de studenți din Franța, Rusia, Turcia, Canada, Portugalia și Spania au început astăzi Cursul de Vară “A Tissue for Your Issue” cu tema inginerie tisulară, organizat de Asociația BEST București. Timp de 7 zile, sub îndrumarea unor profesori de la universități de profil din București, studenții internaționali vor participa la cursuri din domeniul ingineriei țesuturilor – sintetizare și testare de membrane artificiale din biomateriale naturale sau sintetice, care au diferite roluri în funcționarea organismului uman.

Imagini de la eveniment:

Printre obiectivele acestor cursuri se numără: încurajarea înţelegerii și acceptării multiculturalismului prin formarea unei gândiri deschise, lipsită de păreri preconcepute; schimbul de experiență în domenii diverse; susținerea implicării participanţilor în construcţia europeană și înțelegerea problemelor cu care se confruntă realitatea socială; accesul la o educaţie superioară de specialitate și construirea unei imagini academice ilustre a României.

De peste 24 de ani Asociația BEST București ajută studenţii străini și români să își dezvolte o mentalitate globală, să înțeleagă culturi și societăți diferite și să deprindă capacitatea de a lucra cu ușurință în medii diversificate. BEST reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea profesională a studenților și un sprijin pentru atingerea potențialului maxim.

Cele 95 de grupuri locale BEST, din peste 33 de ţări, formează o reţea academică solidă, inovativă, tânără și creativă, prin construirea unei punți de comunicare între studenți, companii și universități din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *