Start pentru înscrierile la cea de-a 12-a ediție a Conferinței Anuale Fischer International!

Astăzi au început înscrierile pentru ”Conferința Anuală Fischer International” dedicată profesorilor de limba engleză și altor specialiști din domeniul ELT (English Language Teaching), care se va desășura în perioada 5-6 septembrie 2019, la Rin Grand HotelBucurești.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și adună la un loc, în fiecare an, sute de profesori de limba engleză din România, interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Conferința Fischer International oferă participanților acces la informație de specialitate și șansa de a dezbate, alături de colegi din țară și de speakeri internaționali, cele mai importante tendințe și noutăți din domeniul educației și al limbii engleze. Participanții vor avea prilejul să interacționeze, să socializeze, să facă schimb de experiență și să își îmbogățească bagajul informațional.

Conferința, organizată încă din primul an al înființării companiei, a devenit, de-a lungul timpului, un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT. Alături de nume celebre din galeria speakerilor internaționali și locali, autorilor de cărți pentru învățarea limbii engleze și a producătorilor de materiale didactice, Fischer International susține formarea continuă și se dedică în totalitate celor implicați în predarea și învățarea limbii engleze, punând la dispoziția acestora cea mai mare varietate de materiale didactice.

Pentru înscrierea la conferință accesați link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/895093137499282/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *