Stagiunea Valorilor – ediția 2016

Stagiunea Valorilor este un proiect un proiect cultural al Club M, susținut de Fundația Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României, care are ca scop educarea muzicală a tinerei generații și promovarea tinerelor talente. Proiectul constă într-o serie de 12 concerte de muzică ușoară și clasică susținute de muzicianul Matei Bucur Mihăescu și invitații săi. Cu ocazia fiecărui concert, Matei Bucur Mihăescu invită alături de el doi tineri soliști-interpreți (vocali sau instrumentali) pe care îi prezintă publicului ca valori autentice românești ce merită a fi susținute și promovate în cariera muzicală. Fiecare tânăr va fi susținut de câte o personalitate a scenei muzicale românești care va evolua în concert alături de concurentul respectiv.

Această stagiune se va desășura în perioada 24 octombrie – 19 decembrie 2016, la Biblioteca Metropolitană din București, strada Tache Ionescu nr 4, sector 1, conform calendarului evenimentului începând cu ora 18.30:

Serata I va avea loc în data 31 octombrie și este dedicată muzicii ușoare;

Serata a II-a va avea loc în data de 14 noiembrie și este dedicată muzicii clasice;

Searata a III-a va avea loc în data de 28 noiembrie și este dedicată muzicii ușoare;

Serata a IV-a – va avea loc în data de 5 decembrie și este dedicată muzicii clasice.

În data de 19 decembrie  va avea loc GALA.

În cazul în care vor există tineri care doresc să participe la aceste evenimente în calitate de participanți, se pot înscrie conform procedurii prezentate în regulamentul evenimentului. Evenimentele se vor desfășura pe două categorii de muzică: clasică și ușoară, neexistând limită de vârstă. Înscrierea și participarea la eveniment fiind GRATUITE.