Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu sprijină, prin Centrul de Cercetare Anti-Aging, medicina viitorului

Centrul de Cercetare Anti-Aging, cel mai nou departament al Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, va participa, în calitate de partener, la Ediția a XI-a a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging, care va avea loc în perioada 10-12 mai, la Hotel Ramada Parc București.

Înființat la începutul acestui an, Centrul de Cercetare Anti-Aging este un centru de excelență în cercetare și inovare, dedicat activității științifice în domeniul medicinei anti-îmbătrânire și regenerative, care vine în sprijinul cercetătorilor și specialiștilor din acest domeniu.

Obiectivul prioritar al Centrului de Cercetare Anti-Aging este descoperirea, susținerea și promovarea realizărilor științifice inovatoare din domeniul cercetării fundamentale și aplicative, cu rezultate pozitive în prelungirea speranței de viață, prin încetinirea procesului de îmbătrânire și creșterea calității vieții.

Centrul de Cercetare Anti-Aging oferă un premiu de 10.000 de lei unei inovații din sfera suplimentelor alimentare

Consiliul de Onoare al Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin Centrul de Cercetare Anti-Aging, a decis să se alăture demersurilor specialiștilor și cercetătorilor români din sfera medicinei anti-aging, de a susține și promova evoluția acestei specialități în România, prin acordarea unui premiu de 10.000 de lei, în cadrul ediției a XI-a a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging.

Premiul va fi acordat unei realizări de excepție din punct de vedere științific, din sfera suplimentelor alimentare anti-îmbătrânire și regenerative, dintre cele înscrise în competiția “ANTI-AGING TROPHY 2019”, care ar putea avea caracter inovator în industria Anti-Aging, numită și medicina viitorului, o specialitate care devine din ce în ce mai importantă în societate.