Scoate chitara în grădină – ediția a II-a

Concursul Folk „Scoate chitara în grădină”, ajuns la a doua ediție în acest an, va avea loc miercuri, 22 august 2018, începând cu ora 18:00, în Grădina Valorilor Românești (Parcul Lumea Copiilor, intrarea Pridvorului). Publicul de la prima ediție s-a putut bucura de o atmosferă caldă, familială, specifică folkului și de un eveniment memorabil pentru iubitorii acestui gen muzical, care perpetuează și promovează o muzică de tradiție pentru cultura română.

În acest an, am pregătit premii speciale pentru toți participanții, pe lângă marele premiu, respectiv o chitară electro-acustică , cât și alte premii importante! La concurs pot participa persoane din toate regiunile și județele tării care vor să se afirme și să debuteze artistic pe o scenă profesionistă.

Categoriile de vârstă ale participanților sunt următoarele: CATEGORIA I: Participanți cu vârsta între 10-15 ani și CATEGORIA A II-a: Participanți cu vârsta între 16-25 de ani!

Repertoriul poate conține melodii folk din registrul artistic național sau international, precum și compoziții proprii la alegere.

Concursul se va desfășura într-un spațiu deschis, prietenos, plin de verdeață în Parcul Lumea Copiilor din București, dedicat tinerilor iubitori de cultură, artă și activități educative.

Juriul va fi format din specialiști din lumea muzicală, artiști de folk consacrați care vor puncta atât interpretarea intrumentală și vocală a repertoriului ales de participanți, cât și expresivitatea lor dublată de forme de manifestare teatrale.

Povestea care va convinge juriul de specialitate , îi va aduce câstigătorului concursului, prestigiul de a fi continuatorul unui gen muzical profund cum este folkul în matricea românească.

Concurenții care se vor face remarcați în cadrul evenimentului vor avea prilejul să participe și în cadrul altor manifestări organizate în Grădina Valorilor Românești, beneficiind de promovare și de expunere.

Persoanele care doresc să se înscrie la concursul de folk din 22 august 2018, o pot face în perioada 1 august-15 august, prin completarea formularului de înscriere disponibil mai jos.

  • Concurenţii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de ora începerii concursului, pentru efectuarea probelor de sunet.

În plus, participanții trebuie să respecte termenii și condițiile Regulamentului oficial al concursului, disponibil pe site-ul organizatorului. În caz contrar, aceștia vor fi descalificați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *