Rezultatele Concursului ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”, organizat în data de 26 mai 2019!

Procesul de corectare și evaluare a lucrărilor înscrise în Concursul ”Olimpiadele Preșcolarilor”, organizat în data de 26 mai 2019, la sediul nostru, s-a încheiat.

Rezultatele sunt, așa cum ne așteptăm de fiecare dată, foarte bune! Chiar dacă sunt mici, copiii dau mereu dovadă de imaginație și creativitate, sunt atenți și reușesc să rezolve chiar și subiectele care ar trebui să îi pună în dificultate.

În cadrul concursului, copiii sunt antrenați în exerciții de logică, creativitate și atenție, special concepute de profesorii și psihologii Clubului de Excelență. De asemenea, părinţii care îi însoţesc pe cei mici pot afla ce abilităţi au aceştia, şi mai ales, ce pot face pentru a le antrena răbdarea, creativitatea, lucrul în echipă şi confruntarea cu limitele de timp.

Jocurile logice sau puzzle-urile au fost probe pe care cei mici le-au trecut cu brio. Pentru a-i încuraja și  pentru a le dezvolta spiritul de competiție, copiii vor primi diplome și premii constând în cărți pentru copii de la Editura Litera.

Concursul ”Olimpiadele Preșcolarilor” se adresează copiilor cu vârste între: 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani, 6+ ani și se organizează pe tot parcursul anului, trimestrial.

Rezultate_Olimpiadele Prescolarilor 26 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *