REZULTATE OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR 9.12.2018

Noua ediție a Concursului Național ,,Olimpiadele Preșcolarilor” ne-a surprins cu o serie de rezultate foarte bune la toate grupele de vârstă. Peste 50 de copii, cu vârsta între 3 și 6 ani, și-au testat cunoștințele și creativitatea, rezolvând cu maximă seriozitate subiectele din concurs, care au constat în jocuri logice și de memorie, prezentate într-o manieră prietenoasă.

Cei mici au trecut pragul Fundației noastre cu emoții firești, dar și-au păstrat calmul și chiar și-au manifestat, cu voioșie și drăgălășenie, entuziasmul participării la primul concurs din viața lor. Chiar dacă unii dintre ei aveau puțin peste 3 anișori, aceștia au abordat o atitudine pozitivă și au dovedit că sunt adevărați maeștrii ai artei stăpânirii de sine și a emoțiilor.

Este al optulea an consecutiv în care au loc ”Olimpiadele preșcolarilor” și este o mare bucurie pentru noi să vedem că de la an la an, generații din ce în ce mai bune se fac remarcate prin rezultate excelente și ne simțim mândri că avem ocazia, cu fiecare ediție a concursului, să fim cei care îi ajută pe micuți să facă primul pas în lunga lor călătorie educațională.

”Olimpiadele preșcolarilor” are loc pe întreg parcursul anului școlar. În fiecare lună, o nouă serie de copii au șansa să își testeze cunoștințele și să își evalueze nivelul de dezvoltare emoțională și educațională. Acest concurs urmărește identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, în vederea dezvoltării calităților native, precum și sprijinirea acestora în vederea unei dezvoltări armonioase a personalității lor.

Aceste rezultate onorează parteneriatul Fundației cu unitățile de învățământ din România, un parteneriat ce promovează susținerea și creșterea calității actului educativ în rândul copiilor și tinerilor.

Vizualizați aici lista cu rezultate_Olimpiade_prescolari_9.12_site

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *