REZULTATE OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR 20.01.2019

Prima ediție a Concursului Național Olimpiadele Preșcolarilor din 2019 a adus cu sine o serie de rezultate excelente, pentru toate grupele de vârstă. Bucuroși și încărcați cu energie pozitivă, copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani au trecut pragul Fundației noastre, duminică, 20 ianuarie, pentru a-și testa cunoștințele și creativitatea.

Subiectele care au constat în jocuri logice și de memorie, prezentate într-o manieră prietenoasă și adaptată vârstei lor au fost tratate cu maxima seriozitate de către cei mici, dovedind un control excellent al emoțiilor. Cu emoțiile firești, întrucât pentru foarte mulți dintre ei acesta a fost primul concurs din viața lor, copiii au reușit să obțină o serie de rezultate foarte bune.

Ne aflăm deja la al nouălea an consecutiv în care au loc ”Olimpiadele preșcolarilor” și este o mare bucurie pentru noi să vedem că de la an la an, generații din ce în ce mai bune se fac remarcate prin rezultate excelente și ne simțim mândri că avem ocazia, cu fiecare ediție a concursului, să fim cei care îi ajută pe micuți să facă primul pas în lunga lor călătorie educațională.

”Olimpiadele preșcolarilor” are loc pe întreg parcursul anului școlar. În fiecare lună, o nouă serie de copii au șansa să își testeze cunoștințele și să își evalueze nivelul de dezvoltare emoțională și educațională. Acest concurs urmărește identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, în vederea dezvoltării calităților native, precum și sprijinirea acestora în vederea unei dezvoltări armonioase a personalității lor.

Festivitatea de premiere va avea loc la începutul lunii martie. Locul desfășurării, data și ora vor fi anunțate la sfârșitul lunii februarie.

REZULTATE ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” 20.01.2019 aici:

rezultate_Olimpiade_prescolari_20 ianuarie_site (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *