Promovarea meşteşugurilor tradiţionale

Începând cu 1 iunie 2010 Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României demarează proiectul „Promovarea meşteşugurilor tradiţionale pentru a facilita trecerea de la agricultura de subzistenţă la ocuparea în activităţi non – agricole în mediul rural”. Proiectul este susţinut de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritară 5, domeniul major de intervenţie 5.2.

Acest proiect se va desfăşura pe o perioadă de 27 de luni şi va fi derulat în parteneriat cu primăriile a patru localităţi din România, Vaideeni Vâlcea, Jina Sibiu, Valea Iaşului Argeş şi Blandeşti Botoşani.

(1) Comentarii

• Badea Pavel 10 februarie 2011 @ 13:55

Va rog daca ma puteti indruma cum as putea obtine fonduri UE,pentru un atelier de obiecte decorative din materiale naturale.Aceste obiecte decorative sunt unicat ele fiind realizate de natura,eu intervenind foarte putin asupra lor , doar sa le pun putin in valoare.Am cateva astfel de ” goange ” le spun eu,dar se pot face foarte multe natura oferindu-ne din belsug.Exista posibilitatea de a creea locuri de munca pentru persoane cu handicap locomotor.Va rog o adresa unde as putea trimite poze cu cateva obiecte decorative facute de mine.Va multumesc !

FDVDR: Va rugam sa trimiteti toate informatiile necesare si intrebarile dvs la urmatoarea adresa de email: cabinet@senat.ro.