Primăvara folkului

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține, în parteneriat cu Liga Studenților Electroniști, proiectul muzical ”Primăvara folkului”. Ajuns la ediția a IV-a, evenimentul promovează tinerele valori românești de pe scena folk autohtonă. Toți tinerii – începând cu elevii din școala generală, până la cei care și-au încheiat deja studiile – sunt invitați să participe la acest festival cu talentul, entuziasmul, bucuria și speranțele lor artistice, având posibilitatea să câstige numeroase premii oferite de organizatori.

Festivalul „Primăvara Folkului” s-a născut din dorința promovării noilor talente pe scena românească de folk. Mulți artiști valoroși, nume consacrate de decenii în muzica folk – Emeric Imre, Mircea Vintilă, Cristi Dumitrașcu, Alin Dincă, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Cristea – au urcat pe scena acestui festival, încurajând și susținând noile generații ce vor să contribuie la păstrarea și evoluția acestui spațiu muzical.

În cei trei ani de existență, „Primăvara Folkului” a stârnit emoții puternice în rândul publicului, adoptând un repertoriu muzical care susține și explorează: spiritul liber, voioșia și bucuria de a trăi prin frumos. „Primăvara folkului” își dorește să promoveze noile talente care rezonează cu acest gen de muzică și cu spiritul său, pe care acest festival în promovează în spațiul public.

Imagini de la eveniment:

Liga Studenților Electroniști este una dintre cele mai vechi organizații sudențești din București ce reprezintă și apară interesele studenților încă din anul 1990. Membră a Uniunii Naționale a Studenților din România, prin programele sale în zona academică și anteprenorială, încurajează un stil de viață activ, dedicat seriozității și profesionalismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *