Pregatirea de Sărbatori a copiilor si bătrânilor

În lunile noiembrie şi decembrie 2007, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu S.C. Cardinal.S.R.L, a derulat un program destinat copiilor şi bătrânilor, pentru care sărbătorile de iarnă nu sunt sărbătorite în familie.

În cadrul programului „Părinţii noştri”, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu partenerul S.C. Cardinal.S.R.L, le vor oferi bătrânilor din Centrul de primire pentru bătrâni, „Sfântul Dimitrie” o serie de servicii de igienă şi înfrumuseţare, menite să aducă acestora în suflet spiritul sărbătorilor care se apropie.De acţiunile din cadrul acestui proiect vor mai beneficia şi copii din Centrul de Primire „Pinocchio” din sectorul 1, pentru care programul „A doua casă” a debutat în luna iunie a acestui an şi are ca scop educarea copiilor şi a tinerilor instituţionalizaţi în centrele de primire, pe teme de igienă şi îngrijire corporală, dar şi crearea unor momente plăcute prin joc şi programe distractive.În acest fel, ne-am propus să fim aproape de cei pe care soarta sau societatea i-au marginalizat, şi să le dăruim câte un pic din căldura noastră sufletească.