Participanții la cursul de Limba engleză au primit Certificatul Cambridge

Participanții la cursul de Limba Engleză al ”CLUBULUI DE EXCELENȚĂ”, în anul educațional 2017-2018, au primit Certificatul de Competență Lingvistică Cambridge. Festivitatea de premiere a avut loc în ”GRĂDINA VALORILOR ROMÂNEȘTI”, cu ocazia închiderii ediției din acest an a programului de cursuri și ateliere gratuite. Certificatele Cabridge au fost oferite de reprezentanții British Council România.

Cunoașterea limbii engleze a devenit, în ultimii ani, esențială, în contexte dintre cele mai diverse: la școală, la facultate, la locul de muncă, în socializare. Această limbă de circulație internațională dezvoltă inteligența, vocabularul și ajută la integrarea copilului și tânărului în orice colectiv.

În cadrul Clubului de Excelență rezultatul final, învățarea temeinică a limbii engleze, contează, însă acest obiectiv va fi atins de către participanți prin metode alernative, distractive, interactive și care nu vor face din procesul de învățare o corvoadă sau o obligație care trebuie bifată pe lista de priorități, și așa destul de încărcată.

Cunoștințele dobândite în sistemul clasic de învățământ vor fi ridicate la un nivel nou și vor fi înțelese profund de către elevi, astfel încât asimilarea informațiilor să fie una de durată, fundamentală în formarea personalității viitorului adult fluent în engleză.

Aspectul pragmatic al cursului vizează pregătirea elevilor pentru examenele de competență lingvistică Cambridge, în relație cu toate categoriile evaluate în cadrul examenelor: IELTS, FCE, CAE. În cadrul cursului de limba engleză al Clubului de Excelență, elevii vor avea ore de conversație, vor învăța să comunice, să dezbată și să argumenteze diferite aspecte referitoare la realitatea imediată, lumea din jur, activități și proiecte, învățând și să își exprime fluent opinia, fără teamă de expunere, și să primească răspunsuri, la fel de argumentate.

Cursurile se desfășoară pe următoarele categorii de vârste: 10 – 12 ani, 13 – 15 ani și 16 – 18 ani.

În proporție de 98%, copiii și tinerii care au urmat cursurile de limba engleză, au obținut Certificatul de Competență Lingvistică Cambridge.

Beneficii:

  • Pregătirea cu un profesor de specialitate cu o experiență de 20 ani în învățământ;
  • Posibilitatea de a beneficia de o pregătire la un nivel foarte înalt, în vederea susținerii și promovării examenelor de competență lingvistică Cambridge;
  • Dobândirea unor abilități de conversație în limba engleză și dezvoltarea capacității de argumentare, în interacțiunea cu interlocutorul;
  • Explorarea profundă a limbii engleze, înțelegerea sensurilor și a nuanțelor, dezvoltarea vocabularului și a creativității lingvistice.

Profesor coordonator: Dana Vasilescu, profesor engleză și coordonator de Centru de examene Cambridge de 11 ani, posesor al Certificatului de membru Silver al Programului de Parteneriat „Advantage” din cadrul Consiliului Britanic din anul 2013, manager de proiect internațional în parteneriat cu alte șase țări.

(1) Comentarii

  • Elena M 20 septembrie 2018 @ 13:52

    Felicitari doamnei Vasilescu! Este un profesor deosebit. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *