Partener Educaţional – Târgul ASE Job&Internship Fair 2019

Oportunități de angajare pentru studenții și absolvenții facultăților din cadrul ASE

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României participă mâine, 17 aprilie, la Târgul de Joburi al Academiei de Studii Economice, Job&Internship Fair 2019, care va avea loc între orele 10:00-18:00, în clădirea „Ion N. Angelescu” (Bastiliei), la parter, etajele 1 și 2.

Ca și în anii trecuți, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educaţional al târgului organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), în colaborare cu Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația ALUMNI ASE, Asociația Facultăților de Economie din România și Fundația ASE.

În cadrul târgului, Fundația Dan Voiculescu își va prezenta oferta de stagii de practică și joburi specifice comunității organizațiilor non-guvernamentale, dar și un program de workshopuri de consiliere în carieră și orientare vocaţională, precum și oferte de voluntariat.

Atractivitatea unui internship sau a unui job în cadrul unui ONG constă în însușirea și dezvoltarea unor abilități profesionale aplicate, a competețelor lucrului în echipă sau managementului de proiect și reprezintă șansa de a câstiga experiență profesională reală și, la final, de a obține un loc de muncă permanent, fie în cadrul unei organizații non-guvernamentale, fie în domeniul ales.

Aflat la cea de-a şasea ediţie, târgul de joburi conectează companiile cu studenţii sau tinerii absolvenţi, aflaţi în căutarea unui job sau a unui stagiu de practică. În cadrul târgului, companiile îşi prezintă ofertele sau susţin workshopuri, în care studenţii pot afla nevoile specifice ale angajatorilor şi aspectele care primează în procesul de selecţie.

Ediţia de anul trecut a conectat ofertele a peste 20 de angajatori, respectiv mii de locuri de muncă disponibile pentru studenții de la ASE, cu cei 2000 de participanţi.

ASE Job & Internship Fair17 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *