Olimpiadele preșcolarilor – câștigători ediția a IX-a

În data de  25 mai 2014 a avut loc, la sediul Fundatiei Dan Voiculescu, cea de-a noua ediție a concursului „Olimpiadele preșcolarilor”.

70 de copii au participat la cel mai important examen din viața lor de până acum, care a constat într-un exercițiu de logică, un desen creativ și rezolvarea unui puzzle. Probele au fost special concepute pentru cele trei categorii de vârstă: 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani.

 Evaluarea fiecărui copil a urmărit timpul de rezolvare a sarcinilor și corectitudinea răspunsurilor. Departajarea copiilor care au obținut același punctaj s-a făcut pe baza timpului în care au rezolvat puzzle-ul sau exercițiul logic.

Lista câștigătorilor celei de-a noua olimpiade a preșcolarilor poate fi consultată AICI

Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a noua olimpiade va avea loc sâmbătă, 21 iunie 2014, la ora 11.00 în Grădina Valorilor Românești din parcul Tineretului. Cei mici vor avea parte de momente speciale, facepainting şi multe surprize.

La festivitate sunt așteptați toți participanții celei de-a noua ediții.

Organizatorii concursului felicită toți copiii care au participat la această olimpiadă!

Părinții care au întrebări referitoare la evaluarea copiilor sunt rugați să trimită un email cu numele copilului, vârsta și informația solicitată pe adresa prescolari@fundatiadanvoiculescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *