Peste 400 de copii au participat la primele cursuri, în cadrul ”CLUBULUI DE EXCELENȚĂ”

Peste 400 de copii cu rezultate excepționale au dat startul primei săptămâni de cursuri la ”CLUBUL DE  EXCELENȚĂ”. În urma testărilor și evaluărilor organizate în vederea participării la programul de cursuri gratuite din acest an educațional, au fost selectați copiii și tinerii care se înscriu în standardul de educație și dezvoltare impus de ”CLUBUL DE EXCELENȚĂ”.

Aceștia au reușit să obțină cele mai bune rezultate atât în cadrul probelor susținute cât și la concursuri naționale și internaționale în diverse domenii. Printre cei  admiși se numără copiii care au obținut certificate de competență lingvistică Cambridge (nivel Flyers, KET, PET, FCE) și cei care au obținut punctajul maxim la concursurile de limba română, matematică organizate în școli (Comper, Gazeta matematică, Luminamath, Eurojunior, ș.a).

Ne bucurăm să vedem că în acest an ni s-au alăturat campioni europeni la șah, campioni mondiali și europeni la karate, Wushu Kung Fu și Kempo,  campioni mondiali la balet, jazz și dans contemporan și copii cu un palmares impresionant de premii la concursuri naționale și internaționale de pian, muzică, pictură. De asemenea, ne bucurăm că proiectele ”Concursul Aristotel” și ”Olimpiadele preșcolarilor”, organizate în instituțiile de învățământ din București, au fost foarte apreciate în rândul copiilor și părinților, fapt care a determinat înscrierea acestora la cursurile organizate în cadrul Clubului de Excelență.

Cursurile organizate de Fundație au avut un impact pozitiv asupra copiilor și tinerilor care le-au frecventat, aceștia împărtășindu-le colegilor, prietenilor și cunoștințelor, ceea ce au învățat aici. Astfel, cursurile au devenit cunoscute și frecventate de copii atât din afara Bucureștiului, din localități din județul Ilfov, cât și din Galați, Medgidia, Giurgiu, Buzău, Pitești, Titu – Dâmbovița. Sâptâmănal, aceștia vin la sediul nostru, pentru a se pregăti cu profesori pasionați și dedicați, care îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniile lor de educație, având calificări academice de profil și o vastă experiență în arta educației.

În cadrul ” CLUBULUI DE  EXCELENȚĂ”, cursanții au  acces la un nivel de predare performant și modern, în care sunt implicați profesori pasionați și dedicați, care îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniile lor de educație, având calificări academice de profil și o vastă experiență în arta educației. Profesorii le arată elevilor tainele învățării logice, prin discuții libere și relaxante.

Ca o noutate a acestui an, pe lângă cursurile care se desfășoară deja în cadrul ”CLUBULUI DE EXCELENȚĂ”, în a doua parte a lunii octombrie vor fi introduse o serie de cursuri noi, inedite, sub forma unor module experimentale de 10 ședințe. Aceste cursuri vor avea scopul de a le permite cât mai multor copii talentați și dornici de performanță, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se desfășoară de peste 10 ani și reprezintă o perspectivă modernă de educație, formare și dezvoltare a copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani.

Cursurile au început pe data de 1 octombrie și se vor desfășura până în luna iunie a anului 2019.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *