National Geographic Learning – Metode moderne de predare și învățare a limbii engleze

Profesorii de limba engleză au fost provocați să învețe noi tehnici de predare și învățare a limbii lui Shakespeare. Timp de o oră au fost provocați, cu ajutorul imaginilor, să creeze o poveste și să își folosească imaginația.

În cadrul festivalului dedicat educației, EdFest, dascălii au participat la Atelierul ”Geographic Learning Teaching Perspectives”, susținut de Adriana Neagoe, trainer Fischer International, care prezintă metode moderne de predare și învățare a limbii engleze pe care se bazează materialele National Geographic Learning.

Cursurile National Geographic Learning sunt concepute sub forma unor lecții interactive inspirate din viață, acestea oferind o metodă inedită de învățare a limbii engleze și o nouă viziune și interpretare despre cunoaștere, lume, știință și cultură. Cu ajutorul imaginilor, copiii pot învăța mult mai bine limba engleza și își pot îmbunătăți vocabularul.

Cursurile folosesc ca suport fotografii educative, cu oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicații ale științei în viața de zi cu zi, animale incredibile și activități neobișnuite.

Materialele de curs sunt adaptate pe diferite trepte de competență pentru a fi ușor accesibile copiilor cu niveluri diferite de performanță și cunoaștere a limbii engleze.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României participă,  în calitate de partener educațional, la prima ediție a Festivalului Educației.

EdFest aduce specialiști care să ajute dascălii să țină pasul cu cerințele actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *