Câștigătorii concursului Magic Voice by Bibi – ediția a II-a!

Câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului Magic Voice by Bibi, sunt:

Marele premiu – Răducanu Maria

Premiul I – Oprea Daria

Premiul II – Scrioșteanu Ana Maria

Premiul III – Pupază Sara

Premiul de excelență al Fundației Dan Voiculescu – Andrei Theodor

Mențiuni: Ciobanu Maria, Manole Erika, Niță Roxana, Piticu Razvan, Casaburi Caterina

Premiul pentru originalitate – Dan Ana Maria

Premiul special al juriului: Mărgean Ana Maria

Premiul publicului: Șoldan Stelian

Premiul  pentru prezență scenica – Brad Karina,  Ulan Ayana, Doboș Emilia

***

Pe 12 august a fost o seară specială, pentru că ne-am distrat și am cântat în Grădina Valorilor Românești, alături de BIBI, tânără stea talentată a muzicii românești autohtone.  Apetitul pentru distracție și voie bună a rămas deschis! BIBI este mândră că a reușit să adune lângă ea, într-o singură seară, cei mai talentați și dornici de afirmare copii și tineri din țară.  Concursul „Magic Voice” by BIBI a fost foarte bine primit de către public.

Din acest motiv, avem o veste bună pentru toți cei care doresc să cânte și să ne încânte din nou!

Pe 9 septembrie 2017 ne întâlnim și vrem să repetăm experiența, la cea de-a doua ediție a Concursului Magic Voice by BIBI, tot în Grădina Valorilor Românești!

Prin „ediția de toamnă” a concursului ne dorim să profităm din plin de ultimele zile lipsite de ploi, înainte ca activitățile creative din Grădina Valorilor Românești din acest an să se sfârșească.

Așadar, te invităm să lași, din nou, orice altă treabă deoparte și să vii alături de Bibi la Concursul Magic Voice din 9 septembrie, fie că ești participant nou, fie că vrei să îți mai încerci norocul, încă o dată, pe scenă! Demonstrează-ne că ai talent sau dansează în iarbă, pe cântecele celor mai veseli și energici concurenți.

Bianca Lixandru (Bibi) este o adevărată revelație a muzicii autohtone și a crescut sub ochii noștri. Bibi este, încă de când era doar o copilă, membră a Grupului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu. Pentru că este ambițioasă și foarte talentată, era imposibil să nu se facă remarcată pe scenă, chiar de la șase ani. Piesa „Ciocolata”, lansată în 2016, s-a bucurat de un real succes în rândul publicului, adunând peste un milion de vizualizări în doar trei săptămâni.

Concursul Magic Voice by Bibi se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5-18 ani, și se va desfășura pentru două categorii – Categoria A (copii cu vârstă până în 14 ani) și Categoria B (copii și tineri cu vârste între 14-18 ani).

Toți cei care doresc să se înscrie în concurs, o pot face accesând formularul de mai jos:

În cazul participanților minori, sunt necesare datele de contact ale unui părinte, tutore sau reprezentant legal. Pentru a valida înscrierea, te rugăm să trimiți negativul piesei pe care o vei interpreta, la adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro

Perioada de înscriere în concurs este 29 august – 8 septembrie 2017. 

Nu uita: este important să te prezinți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora începerii concursului!

Participă la cel mai antrenat concurs de muzică pentru tineri, de la începutul acestei toamne! Poți veni din orice oraș, ne dorim să te auzim cântând și să dansăm alături de tine!

Ia-ți inima în dinți și fă-ți vocea magică auzită la Concursul Magic Voice by BIBI II!

Regulamentul concursului este disponibil aici: REGULAMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *