Magic Voice by BIBI – ediția a III-a

Copiii și tinerii cu voci excepționale, care își doresc să performeze în domeniul muzical – secțiunea canto, sunt invitați să participe la Concursul de Tinere Talente ”Magic Voice by BIBI” – Ediția a III-a, care face parte din programul de concursuri de talente al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Concursul va avea loc vineri 13 iulie, începând cu ora 19:00, în ”Grădina Valorilor Românești” din Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 (intrarea din strada Pridvorului). Acesta se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 5 și 18 ani și este împărțit pe două categorii de vârstă: Categoria A, pentru copii cu vârsta între 5 și 13 ani și Categoria B, pentru copii cu vârsta între 14 și 18 ani.

Concursul de Tinere Talente ”Magic Voice by Bibi” a fost lansat în 2017 și este organizat în colaborare cu cea mai iubită artistă a momentului din rândul tinerilor, BIBI (Bianca Mihaela Lixandru) care, la doar 16 ani are deja milioane de fani. Bianca s-a remarcat încă de la 6 ani, participând la numeroase concursuri,  emisiuni și proiecte de divertisment pentru copii. De la 12 ani are propriile melodii, face canto, pian, compune și dublează seriale de desene animate. Visează să ajungă la succesul cântăreţei Mariah Carey. Lansat în 2016, single-ul „Ciocolata” a strâns, până acum, peste 40 de milioane de vizualizări.

Imagini de la eveniment:

CE PRESUPUNE ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS?

Perioada de înscriere în concurs este 05 – 10 iulie 2018.

În vederea înscrierii în concurs, participanții trebuie să trimită negativele pieselor pe care urmează să le interpreteze, pe adresa de e-mail: inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro, utilizând un program de transfer fisiere (wetransfer, fastupload, etc.).

În cazul participanților minori, sunt necesare datele de contact ale unui părinte, tutore sau reprezentant legal.

Concurenţii se vor prezenta cu cel puțin 30 de minute înainte de ora începerii concursului, altfel vor fi descalificați.

Câștigătorii vor primi pe lângă trofeu și diplome, premii oferite de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Regulamentul Oficial al Concursul de Tinere Talente Magic Voice by Bibi poate fi găsit aici.

(4) Comments

• Gemene Alexia 8 iulie 2018 @ 11:06

Vreau sa particip la concurs Multumesc!

• FDV 11 iulie 2018 @ 9:34

În vederea înscrierii în concurs, participanții trebuie să trimită negativele pieselor pe care urmează să le interpreteze, pe adresa de e-mail: inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro, utilizând un program de transfer fisiere (wetransfer, fastupload, etc.). Va multumim

• trifu veronica 8 iulie 2018 @ 19:36

buna seara
    As dori sa inscriu si eu in concurs pe DARIA MUSAT de la GPN GLODEANU SARAT,BUZAU in varsta de 6 ani care a otinut multe trofee la concursuri judetene,nationale si internationale .Interpreteaza atat muzica usoara cat si populara .Parintii sunt deacord cu inscrierea ei ,o sa va trimit toate datele de contact si negativul piesei pana marti .Noi am mai participat la Olimpiada prescolarilor unde am obtinut rezultate foarte bune .Speram ca nici de data aceasta sa nu va dezamagim cu piticuta noastra care participa la concursuri de la varsta de 3 anisori .
    O seara buna si speram sa ne vedem la concurs

• FDV 11 iulie 2018 @ 9:33

Buna ziua,