Lansare oficială – Clubul de Excelenţă

Sâmbătă, 03 noiembrie 2007, la ora 11:00, va avea loc deschiderea oficială a Clubului de Excelenţă „Dan Voiculescu” la sala Madgearu, din cadrul Complexului Expoziţional Romexpo.

În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea copiilor înscrişi în Clubul de Excelenţă al Fundatiei Dan Voiculescu, la cursurile de pictură, informatică, muzică şi teatru, precum şi a profesorilor îndrumători. Vă invităm cu plăcere să fiţi alături de noi la un program artistic al copiilor Clubului de Excelenţă şi să admiraţi mini-expoziţia cu titlul „Multiculturalism şi tradiţie în spaţiu european”.
La lansare va fi prezentă şi doamna Simona Aniţaş, Directoare a primului punct de lucru al Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu din Baia Mare, care va prezenta rezultatele testelor psihologice realizate de reprezentanţii Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în luna septembrie, într-o serie de comune din judeţul Maramureş.
Prin intermediul acestei acţiuni ne propunem să prezentăm cei 87 de copii, membri ai Clubului de Excelenţă „Dan Voiculescu” şi să le oferim acestora oportunitatea de a fi promovaţi pe măsura talentului şi aptitudinilor lor. Scopul Clubului de Excelenţă “Dan Voiculescu” constă în identificarea, dezvoltarea şi promovarea copiilor şi a tinerilor talentaţi în anumite domenii precum pictură, desen şi fotografie, muzică, teatru şi cinematografie, şi informatică.
Vă aşteptăm să vă alăturaţi nouă în demersul de promovare a activităţii acestor copii „excelenţi” ai României!