Kids ArtFest – Sărbătoarea copiilor!

Ziua Internațională a Copilului este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii și părinții din întreaga lume. De aceea, 1 iunie este o zi importantă și pentru copiii de la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu. Pentru a sărbători această zi, copiii vor lua parte la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului, Kids ArtFest, în cadrul căruia vor  celebra copilăria prin artă.

Scopul proiectului este  atât acela de a elogia cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria, dar și de a valorifica abilitățile artistice și creative ale copiilor de toate vârstele.

Copiii își vor putea demonstra talentul și îndemânarea, în cadrul unor ateliere de pictură, poezie, meșteșug, actorie, lectură creativă, pictură pe apă, etc.

În același timp, este și un prilej pentru copii de a descoperi lumea minunată a cărților sau de a face cunoștință cu Freddy, mascota ”Our World” de la National Geographic Learning.

În cadrul evenimentului vor fi premiați și micuții care au participat în acest an la Concursul Național ”Olimpiadele Preșcolarilor ” și au obținut rezultate foarte bune. Aceștia vor fi răsplătiți cu diplome și premii.

La Kids ArtFest se vor împărți baloane și zâmbete și toți copiii vor primi cadouri și vor avea parte de o experiență captivantă!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *