Invitat special la Conferința National Geographic Learning Day

HETAIN PATEL, unul dintre cei mai fascinanți speakeri TED, vine pentru prima dată în România! Hetain este invitat special la Conferința National Geographic Learning Day.

Este un artist britanic, cunoscut în întreaga lume pentru operele sale de artă care explorează complexitatea subtilă și, adesea, plină de umor, a formării identității. El susține conferințe, expoziții de fotografie și spectacole live pentru galerii și teatre din întreaga lume, inclusiv Tate Modern și Opera Regală din Londra. HETAIN PATEL este, de asemenea, unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați speakeri TED.

Prin operele sale HETAIN PATEL pune în context multiple moduri prin care o persoană poate privi și exprima idei complexe. Un element comun pentru toate lucrările sale este limbajul corpului, folosindu-l ca instrument principal pentru a comunica.

Inspirat de un citat al lui Bruce Lee, lui Hetain îi place ideea de identitate în care este „lipsit de formă, lipsit de constrângeri, precum apa”. Această filosofie este încorporată adânc în viața sa creativă și profesională. Fiind un britanic de origine indiană, căsătorit cu o franțuzoaică de origine spaniolă, această fluiditate a limbilor, geografiei și gândirii îi modelează constant viața și arta.

În cadrul Conferinței National Geographic Learning Day, Hetain Patel  va susține prezentarea cu tema: „Există o limbă engleză autentică?”

Răspunsul la întrebarea „De unde sunteți?” a devenit din ce în ce mai greu de exprimat deoarece populația este din ce în ce mai mobilă. Hetain Patel este un artist conceptual a cărui prezentare TED Talk 2013, cu tema „Cine sunt eu? Gândiți-vă din nou!”, a provocat publicul să privească dincolo aspectele de suprafață. Astăzi, Hetain încearcă să exploreze ramificațiile acestei întrebări și tema identității, limbii și culturii globale în secolul XXI. Prezentarea lui se va concentra pe întrebările care ne determină identitatea și pe identificarea celor mai bune răspunsuri la întrebarea ”Poate exista într-adevăr o engleză autentică”?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *