Începe Concursul Național ”ARISTOTEL” – Ediția a VIII-a

Au început înscrierile pentru Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” – anul educațional 2018-2019, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Inspectoratul Școlar Județean Buzău. Primul concurs va avea loc în luna noiembrie.

”ARISTOTEL” face parte din programul ,,Olimpiadele Creativității” și este un concurs școlar gratuit, interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică, dar și de creativitate. Acest concurs se adresează elevilor, începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a, făcând apel la imaginația și logica lor.

Înscrierea va fi realizată de către reprezentantul instituției de învățământ, prin completarea formularului de mai jos. Pentru organizarea concursului într-o unitate școlară, este necesar un număr minim de 50 de elevi participanți. Înscrierile se pot face pe toată perioada desfășurării concursului.

Unitățile de învățământ înscrise pot participa o singură dată într-un an educațional, data și luna la care va avea loc concursul urmând a fi stabilite în prealabil, de comun acord, cu fiecare instituție de învățământ în parte. Concursul va avea loc în cadrul unității școlare de care aparțin participanții.

Concursul va dura 1 h pentru clasele pregătitoare și clasele I-IV, respectiv 1h 30min pentru clasele V-VIII.

Premiile acordate constă în materiale educaționale oferite de editura Litera. Câștigătorii locurilor I vor beneficia de unul dintre cursurile oferite de Fundația Dan Voiculescu, la alegere, și de un modul de 4 cursuri de dezvoltare a potențialului de geniu prin gestionarea emoțiilor.

Înscrierea şi participarea la acest concurs sunt gratuite.

Regulamentul concursului este disponibil  aici.

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 031.425.58.83 sau prin email la adresa: aristotel@fundatiadanvoiculescu.ro.

Concursul va avea loc în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *