Grădina Valorilor Românești 2018

Aflat deja la cea de-a IX-a ediție, proiectul cultural-educațional ”Grădina Valorilor Românești”, continuă și în această vară, în Parcul Lumea Copiilor din Tineretului – intrarea din strada Pridvorului, cu o serie de activități cultural-educative și de recreere, adresate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani. Pentru a putea participa la cursurile și atelierele gratuite,  trebuie să completați formularul de mai jos.

Activitățile sunt structurate pe categorii de vârstă în așa fel încât, copiii și tinerii care aleg să își petreacă vacanța de vară în ”Grădina Valorilor Românești”, să își poată dezvolta potențialul creativ, în domenii adecvate vârstei, prin activități interactive, într-un mediu prielnic atât studiului cât și relaxării.

Programul ”Grădina Valorilor Românești” se va desfășura în perioada 2 iulie-1 septembrie 2018, în jurul ansamblului statuar alcătuit din 76 de busturi ale unor personalităţi remarcabile, definitorii pentru istoria şi cultura naţională, inaugurat cu ocazia lansării acestui program.

În fiecare zi vor avea loc diverse activități, copiii fiind liberi să creeze și să se distreze, participând la ateliere gratuite de quilling, fun english, National Geographic Learning, arta improvizației, string art, dezvoltare personală, lectură pentru copii, ateliere de confecționat păpuși, ateliere de arte vizuale, cusături artizanale și idei creative, modelaj în lut, origami sau ateliere de reciclare, pictură pe apă și piatră, etc.

Și pentru că este, totuși, vacanță, week-end-urile vor fi dedicate activităților recreative precum: teatru de păpuși și teatru de umbre, spectacole uimitoare de magie, concerte, serate muzicale, concursuri, dar și alte activități inedite și distractive. De asemenea, o bibliotecă în aer liber, amenajată de Editura Litera și Fischer International, va sta la dispoziția cititorilor de toate vârstele.

Grădina Valorilor Românești” este un program inițiat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 București.

Prin completarea formularului de mai jos vă exprimați acordul ca Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României să prelucreze datele dumneavoastră personale (nume, prenume, contact) în vederea transmiterii de informații despre activitățile din Grădina Valorilor Românești,  de asemenea confirmați că ați citit și sunteți de acord cu  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE a siteului www.fundatiadanvoiculescu.ro.