Prima olimpiadă a preșcolarilor


Data: 31 martie 2012
Ora: 10.00

Locație: Grădinița IQ-Est, str. Măriuca, nr 40, sector 4 București

Prima olimpiadă destinată piticilor cu minți sclipitoare s-a desfasurat sâmbătă, 31 martie, în cadrul Grădiniței IQ-Est, str. Măriuca, nr 40, sector 4 București.

La această olimpiadă au participat copiii care s-au înscris, în prealabil, în concurs și au vârsta cuprinsă între 3 ani (împliniți) și 6 ani (neîmpliniți). Așa cum am anunțat, participarea s-a facut în ordinea înscrierii.

Cei care vor participa la olimpiada din data de 31 martie  au fost contactați  prin e-mail sau la numerele de telefon precizate în formularul de înscriere. Cei care s-au înscris și nu au participat la aceasta olimpiada, vor fi repartizați, în ordinea înscrierii, pentru următoarele olimpiade care se vor organiza în lunile iunie, septembrie și decembrie.

LISTA PARTICIPANTILOR SI PROGRAMAREA LOR la Olimpiada preșcolarilor din 31 martie 2012

Probele de concurs au avut o durata de aproximativ 30 de minute, pentru fiecare grupă de vârstă și au fost special concepute pentru a antrena copiii în jocuri logice și de memorie, puzzle-uri sau concursuri interactive.
Rezultatele obtinute de copii, castigatorii primei olimpiade a prescolarilor si detalii privind festivitatea de premiere

Detalii despre OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR, REGULAMENTUL și FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Olimpiadele preșcolarilor este un concurs național organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Asociatia IQest și Diverta

Parteneri media: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TVRadio Zu, Radio Romantic, Jurnalul Național, Financiarul, Revista Felicia, CD Press, clopotel.ro, calificativ.ro

Imagini de la eveniment

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

Stire Antena 1

 

Tags: , , ,

9 Responses to " Prima olimpiadă a preșcolarilor "

 1. Iulia Popa says:

  Buna ziua,
  cand se afiseaza rezultatele?
  multumesc
  o zi frumoasa

  FDVDR: Pe parcursul zilei de astazi veti gasi aceste informatii pe site-ul FDVDR.

 2. CORINA says:

  Buna ziua!Fiul meu este inscris la nr 343.Va participa in luna iunie?Multumesc!

  FDVDR: Copiii care vor participa la olimpiada prescolarilor din luna iunie vor fi contactati si anuntati in prealabil!

 3. Va multumesc pentru imaginile de la olimpiada prescolarilor dar am si eu o rugaminte:
  Cum putem obtine si noi imaginile de la eveniment???
  Observ ca este o animatie Flash.

  FDVDR: Va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa anca.popa@fundatiadanvoiculescu.ro in care sa ne spuneti in ce fotografie apare copilul dvs. Ne puteti contacta si la tel.031.425.58.83.

 4. steluta says:

  Cand vor fi anuntate rezultatele de la olimpiada prescolarilor?

  FDVDR: Rezultatele obtinute de copii, castigatorii primei olimpiade a prescolarilor si detaliile privind festivitatea de premiere vor fi anuntate pe data de 13 aprilie 2012.

 5. Debu says:

  Buna ziua, as dori sa stiu daca fetita mea, Debu Andreea Iulia Beatrice, este inscrisa la olimpiada si daca va participa la olimpiada din luna iunie. Mentionez ca am inscris-o in luna martie.
  Va multumesc!

  FDVDR: Fetita dvs este inscrisa la Olimpiadele prescolarilor, la pozitia 197 si va participa la competitia din luna iunie.

 6. Buna ziua!
  Cand se actualizeaza lista cu numarul de copii inscrisi pana in prezent? Va rog frumos, daca se poate, sa-mi spuneti pe ce loc este fetita mea Dinu Crina Maria, 5 ani si 3 luni.
  Multumesc!

  FDVDR: Fetita dvs se afla pe lista copiilor inscrisi la Olimpiadele prescolarilor, la pozitia 375. Lista a fost actualizata aici

 7. Oltean Maria says:

  Se organizeaza concursuri si in alte orase? Cand va fi urmatorul concurs?

  FDVDR: Olimpiadele prescolarilor se organizează pe tot parcursul anului, trimestrial (martie, iunie, septembrie, decembrie), în cadrul Grădiniței IQ-Est, str Mariuca, nr 40, Sector 4 Bucuresti.

 8. Buna ziua! va rog sa imi spuneti cand vom avea rezultatele olimpiadei de pe 31 martie.
  Multumesc!

  FDVDR: Rezultatele obtinute de copii, castigatorii primei olimpiade a prescolarilor si detalii privind festivitatea de premiere vor fi anuntate pe data de 13 aprilie 2012.

 9. Din anuntul de la televiziune referitor la Olimpiadele prescolarilor am retinut varsta intre 3si 5 ani,dar pe site apare limita de 6 ani. Am o nepotica de 5 ani si 2 luni si ma intereseaza participarea la o competitie pentru copii. Mai exista o posibilitate de inscriere ?Va multumesc!

  FDVDR: 6 ani neimpliniti. La varsta de 5 ani si 2 luni, nepotica dvs se poate inscrie la Olimpiadele prescolarilor.

Leave a Reply

 

Copyright © 2011 Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. All rights reserved.