Din 2010, certificatele Cambridge pot fi echivalate cu examenele de competență lingvistică în limbi străine din cadrul examenului de bacalaureat!

Potrivit Ordinului nr.5794/29.10.2009, emis de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, rezultatele obținute la examenele Cambridge pot fi echivalate cu examenele de competență lingvistică pe care tinerii trebuie să le susțină la examenul de bacalaureat.

Începând din mai 2009, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Consiliul Britanic, a fost acreditată ca centru de testare Cambridge. Aici, copiii cu vârsta cuprinsă între 9 si 15 ani sunt testati periodic de profesori acreditați de Consiliul Britanic, în vederea obtinerii certificatelor lingvistice, cu diferite grade de competentă.

Primele certificate de competentă lingvistică Cambridge, obținute de membrii Clubului de Excelență Dan Voiculescu, au fost acordate cu ocazia Zilei Internaționale a Educației pe 5 octombrie 2009.

Programul examenelor organizate de Consiliul Britanic ce pot fi echivalate.