Cine suntem?

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 1990, care prin activitatea sa, urmărește valorificarea capitalului uman prin descoperirea, antrenarea și promovarea inteligenței și a excelenței.

Ce facem?

Susținem Excelența – organizația noastră a susținut și susține, prin burse, sponsorizari și promovare, o serie de tineri extraordinari din diverse domenii de activitate.

Antrenăm Inteligența – peste 5000 de copii au participat de-a lungul timpului la cursurile gratuite organizate de noi. Astăzi o mare parte dintre ei sunt studenții sau absolvenți ai unora dintre cele mai prestigioase universități din România sau din lume.

Promovăm inovația – oferim inventatorilor și cercetatorilor români sprijinul de care au nevoie pentru a-ți continua cercetarile

Fondator

„Un om fericit este acea persoană care a trait cât mai multe experiențe de viață. Pentru mine o parte dintre aceste experiențe sunt traite prin intermediul fundației care îmi poartă numele. Visez alături de cei peste 5000 de copii care s-au  format aici, inovez împreună cu cercetătorii și  oamenii de știință pe care îi sprijinim și descopăr lucruri noi din miile de cărți pe care le-am donat. Vă invit și pe dumneavoastră, alături de echipa fundației mele, să contribuiți la schimbarea viitorului Romaniei în bine” – Dan Voiculescu

Dan Voiculescu este un om de afaceri și politician român care în anul 1990, a înființat Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu scopul de a contribui la dezvoltarea capitalului uman al țării, prin sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din diverse domenii de activitate.

Echipa

avatar

Trisi Cristea
Director general

man

Dan Marinescu
Manager proiect

avatar

Anca Milea
Manager proiect

avatar

Carmen Stefan
Manager comunicare

avatar

Alexandra Vîntu
Manager proiect

man

Stefan Tudor
Manager proiect

man

Daniel O. Bejan
Profesor scriere creativa

avatar

Mihaela Doican
Profesor citire rapida

avatar

Silvia Florea
Profesor educație muzicala

avatar

Sabina Grosoșiu
Psiholog

avatar

Gabriela Ioniță
Profesor dezvoltare prin arta

avatar

Ecaterina Urzică
Profesor matematică distractivă

avatar

Florentina Negrescu
Psiholog

avatar

Dana Vasilescu
Profesor limba engleză

avatar

Valentina Stan
Profesor arte vizuale

Parteneri