Cine suntem?

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 1990, care prin activitatea sa, urmărește valorificarea capitalului uman prin descoperirea, antrenarea și promovarea inteligenței și a excelenței.

Ce facem?

Susținem Excelența – organizația noastră a susținut și susține, prin burse, sponsorizari și promovare, o serie de tineri extraordinari din diverse domenii de activitate.

Antrenăm Inteligența – peste 5000 de copii au participat de-a lungul timpului la cursurile gratuite organizate de noi. Astăzi o mare parte dintre ei sunt studenții sau absolvenți ai unora dintre cele mai prestigioase universități din România sau din lume.

Promovăm inovația – oferim inventatorilor și cercetatorilor români sprijinul de care au nevoie pentru a-ți continua cercetarile

Fondator

„Un om fericit este acea persoană care a trait cât mai multe experiențe de viață. Pentru mine o parte dintre aceste experiențe sunt traite prin intermediul fundației care îmi poartă numele. Visez alături de cei peste 5000 de copii care s-au  format aici, inovez împreună cu cercetătorii și  oamenii de știință pe care îi sprijinim și descopăr lucruri noi din miile de cărți pe care le-am donat. Vă invit și pe dumneavoastră, alături de echipa fundației mele, să contribuiți la schimbarea viitorului Romaniei în bine” – Dan Voiculescu

Dan Voiculescu este un om de afaceri și politician român care în anul 1990, a înființat Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu scopul de a contribui la dezvoltarea capitalului uman al țării, prin sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din diverse domenii de activitate.

Echipa

Trisi Cristea