NOU: Cursuri National Geographic de cultură generală, în limba engleză, pentru copii

National Geographic Learning – ”English with Dickens”

Cursurile National Geographic de cultură generală în limba engleză pentru copii sunt gratuite și sunt oferite de Centrul Educațional Dickens, în parteneriat cu Fischer International. Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-16 ani, care vor să pună bazele sau să aprofundeze noțiunile de vocabular specifice nivelului și vârstei lor, precum și dezvoltarea comunicării.

Materialele inedite National Geographic Learning oferă o gamă variată de subiecte de dezbatere, astfel încât copiii își pot exprima cu încredere și liberi părerile și opiniile. De asemenea, National Geographic Learning, prin imaginile autentice și realiste, prin videoclipurile conferințelor TED, expun elevii la realitatea mediului înconjurător și îi ajută să își exprime creativ ideile.

Cursurile National Geographic Learning au ca scop dezvoltarea interesului copiilor pentru explorarea și descoperirea, într-o manieră informală, a unora dintre cele mai variate și atractive domenii. Concepute sub forma unor lecții interactive inspirate din documentarele National Geographic Learning, cursurile oferă copiilor o nouă viziune și interpretare despre cunoaștere, lume, știință și cultură.

La cursurile National Geographic, copiii aprofundează noțiunile de limba engleză și își completează cunoștințele de cultură generală cu ajutorul seriei de cărți educative National Geographic, despre oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicații ale științei în viața de zi cu zi, animale incredibile și activități neobișnuite.

 

PERIOADA DE ÎNSCRIERE

Înscrierea pentru participrea la curs are loc în perioada 28 februarie – 7 martie 2019. Pentru a putea beneficia de acest curs, copiii vor completa FORMULARUL DE ÎNSCRIRE de mai jos.

 

PERIOADA DE TESTARE

Cei înscriși vor participa la un test oral de evaluare a cunoștințelor de limba engleză, în data de 9 martie, începând cu ora 12:00, la sediul Fundației din strada Cronicarilor nr. 2.

Rezultatele testului vor fi anunțate pe data de 13 martie 2019!

 

DESFĂȘURAREA CURSURILOR

Cursurile National Geographic Learning vor avea loc săptămânal, sâmbăta, în perioada 16 martie – 25 mai 2019.

Locul de desfășurare al cursurilor:

Sediul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României din Strada Cronicarilor Nr. 2, sector 1, București.

Înscrierea și participarea la testări și cursuri sunt gratuite!

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *