Curs de scriere creativă – înscrieri

Departamentul de scriere creativă își redeschide porțile oferindu-le posibilitatea celor care își doresc: să învețe să comunice mai ușor, să argumenteze și să analizeze în profunzime lumea din jur.

Cursul de scriere creativă organizat în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu îi încurajează pe tinerii participanți să își exerseze abilitățile creative, căutând neîncetat noi forme de exprimare. Prin descoperirea stilului personal de scris, asociat cu lectura și interesul activ în obținerea unor rezultate creative de calitate, orice tânăr cu un interes real în domeniu își va descoperi vocea interioară, pe care o va exprima cu încredere și convingere.

Pentru a scrie bine, participanții vor învăța să se organizeze, să facă un plan și să folosească limbajul astfel încât să transmită mesajul dorit, într-o formă clară, convingătoare și cu valoare literară.

Cursul este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani și urmărește dezvoltarea creativităţii, a abilităţilor de exprimare, în textul literar şi/sau utilitar.

Scrierea creativă reprezintă o metodă eficientă în dezvoltarea imaginației și în exersarea limbajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *