Curs de Bune Maniere

Ca o noutate a acestui an, pe lângă cursurile care se desfășoară deja în cadrul ”CLUBULUI DE EXCELENȚĂ”, în a doua parte a lunii octombrie vor fi introduse o serie de cursuri noi, inedite, sub forma unor module experimentale de 10 ședințe. Aceste cursuri vor avea scopul de a le permite cât mai multor copii talentați și dornici de performanță, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Întrucât noiembrie este Luna Bunelor Maniere, primul curs din cadrul acestei serii este cursul ”Te rog și Mulţumesc”. În cadrul acestuia, vom aborda bunele maniere în ipostazele zilnice ale copiilor: acasă, la şcoală, la joacă, pe stradă, în societate.

Cursul “Te rog şi Mulţumesc” este realizat în parteneriat cu PlaYouth România și este destinat conștientizării importanţei valorilor umane și a etichetei comportamentale, ajutându-i pe copii să se acomodeze mai ușor cu societatea și să dobândească mai multă încredere în ei.

Acest curs are integrate jocuri şi exerciţii de role-playing prin care copiii ajung să înveţe arta conversaţiei, cum să se prezinte, atitudinea corporală, să se respecte reciproc şi să poată manifesta “bunul simţ” în diferite situaţii din viaţa lor.

Pe parcursul întregului curs, aceștia vor fi încurajaţi să practice tot ce învaţă, atât în familie, cât și în orice grup de oameni se află zi de zi.

O parte dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul acesui curs sunt:

  • Salutul și politeţea limbajului
  • Prezentarea și cuvintele magice
  • Punctualitatea și civilizaţia
  • Societatea și bunele maniere
  • Codul etic în conversaţie și comunicare
  • Corespondenţa
  • Oferirea și primirea unui cadou
  • Prietenii și respectul reciproc

Cursul de bune maniere este destinat copiilor cu vârsta curpinsă între 7 și 9 ani, se va desfășura pe parsul a 4 ședințe și va începe marți, 6 noiembrie, ora 16:00 . Grupa va fi alcătuită din 10 copii, care, la sfârșitul cursului vor deveni exemple pentru surorile/fraţii lor și grupurile lor de prieteni.

**Cursurile se vor desfășura la sediul Fundației Dan Voiculescu din strada Cronicarilor, nr. 2, sector 1, București.

termeni-si-conditii-cursuri-2018-2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *