Conferința Anuală Fischer International – Ed. a VIII-a

Conferința Fischer International pentru profesorii de limba engleză a devenit, de-a lungul timpului, un etalon al evenimentelor din domeniul ELT, activitățile organizate în cadrul acesteia reprezentând cadrul de întalnire dintre reprezentanți ai editurilor de profil, traineri internaționali și sutele de profesori de limba engleză din România, interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Conferința este dedicată tuturor profesioniștilor din zona ELT care doresc să țină pasul cu evoluția sistemelor de predare a limbii engleze. De-a lungul a două zile pline, conferința anuală Fischer Internațional aduce la un loc nume celebre din galeria autorilor de cărți pentru învățarea limbii engleze și a producătorilor de materiale didactice.

Conferința Fischer International este locul unde cei interesați află primii noutățile din domeniu și pot interacționa cu cei ce le aduc. De-a lungul anilor, conferința Fischer International s-a bucurat de participarea unor nume cu rezonanță în ELT, precum Jeremy Harmer, Herbert Puchta și alături de aceștia alți autori celebri de materiale didactice, formatori internaționali, directori ai celor mai renumite edituri de carte pentru învățarea și predarea limbii engleze.

Printre editurile prezente se numără Cambridge University Press, Collins ELT, Global ELT, Național Geographic Learning, Oxford University Press, dar și Cambridge English Language Assessment, Cambridge Michigan Language Assessment, the American European Alliance for Education, the European Consortium for the Certificate of Attainment în Modern Languages.

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=588]

Fotografii : Anca Milea/FDV

Pentru detalii și înscrieri accesați – cartiengleza.ro –

Conferința Fischer International este un eveniment organizat de Fischer International în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.