Clubul de Excelenţă – Vizite pe diferite teme

În zilele de 8,15 si 22 august 2007 Clubul de Excelenţa al FUNDAŢIEI DAN VOICULESCU PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI organizează vizite pe diferite teme- „Galeria de artă europeana”, „Bună ziua, Domnule Artist”şi „Pictură religioasă”- la Muzeul Naţional de Artă al României pentru 20 de copii talentaţi în domeniile pictură, desen şi fotografie (copii selectaţi de FUNDAŢIA DAN VOICULESCU PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI in datele de 3 iunie 2007 şi 10 iulie 2007).

În cele trei zile, copiii vor vizita muzeul şi vor participa la activitaţile atelierelor de creaţie din cadrul acestuia.

Aceasta acţiune este premergatoare unei tabere de creaţie organizate de FUNDAŢIA DAN VOICULESCU PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI. Tabăra se va desfaşura in perioada 9-15 septembrie 2007 in Grecia şi are ca scop vizitarea unor situri arheologice şi mănăstiri, pentru ca ulterior copiii să creeze lucrări care vor fi expuse în Parcul Herăstrău.

Astfel se doreşte încurajarea şi motivarea tinerilor artişti şi participarea activă în cadrul unui grup în care să poată sa-şi împartaşească reciproc din experienţele şi acumularile individuale.