CLUBUL DE EXCELENȚĂ – Anul Educațional 2018-2019

Un pas important în educație!

În fiecare toamnă, copiii și tinerii ambițioși, care sunt interesați de performanță și doresc să își atingă potențialul maxim al dezvoltării lor, pornesc spre aceeași destinație: Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile organizate în cadrul Clubului de Excelență se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani și le oferă acestora o perspectivă modernă, adaptată vârstei, personalității și procesului de asimilare a informației, într-un cadru non-formal.

Noul an educațional vine cu o serie de cursuri alternative și o abordare interactivă, prezentate într-o formă inedită, sub îndrumarea de specialitate a celor mai buni profesori. Obiectivul nostru principal este acela de a contribui la îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere și educație.

Încă din 2007, cursurile susținute în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au motivat elevii să dea tot ce au mai bun și să atingă performanțe notabile, care i-au ajutat să facă un pas important în educația lor.

Abordarea alternativă a materiilor, precum și implicarea totală a profesorilor coordonatori le-a permis celor care au ales să participe la cursurile Clubului de Excelență să obțină rezultate deosebite la concursuri naționale și internaționale, sau la examenele de admitere la facultăți de prestigiu din țară și din străinătate.

CURSURILE ANULUI EDUCAȚIONAL 2018-2019

 

IMPORTANT! Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul din josul paginii.

CALENDARUL ANULUI EDUCAȚIONAL 2018-2019

4 -20 septembrie – Perioadă de înscriere

21 septembrie – Repartizarea pe categorii de vârstă și programarea sesiunilor de evaluare (unde este cazul)

22 – 26 septembrie – Sesiunile de testare și evaluare

28 septembrie – Afișarea rezultatelor și a programului de desfășurare a cursurilor anului educațional 20182019

1 octombrie – Începerea cursurilor

IMPORTANT!

*Evaluările și cursurile noului an educațional se vor desfășura la sediul Fundației Dan Voiculescu din strada Cronicarilor, nr. 2, sector 1, București. 

**Participanții vor avea la dispoziție, în mod gratuit, materiale educaționale, albume, enciclopedii în domeniile lor de interes.

Copiii care au participat, în anii trecuți, la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu, vor relua procedura de înscriere din acest an, urmând să participe împreună cu cei nou înscriși, la toate testările și evaluările necesare în cadrul acestui program. 

Copiii care au susținut examenul de competență lingvistică Cambridge și au obținut calificativul admis, de la nivelul Flyers în sus  (în afară de Starters și Movers) NU vor mai susține testarea necesara înscrierii la cursuri.

Cursurile noului an educațional vor începe pe data de 1 octombrie 2018 și se vor desfășura la sediul Fundației Dan Voiculescu din strada Cronicarilor, nr. 2, sector 1, București. 

Cei selectați pentru a participa la cursuri, vor avea obligația de a completa formularul de participare, pus la dispozițe de către organizator, în termen de o săptamână de la primirea acestuia.

Mai multe detalii despre selecție puteți obține la numarul de telefon 031.425.58.83 sau la adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE ÎNSCRIERE ȘI PARTICIPARE LA CURSURILE FDVDR

 

(9) Comments

 • Catalin F. 4 septembrie 2018 @ 14:13

  Cursuri serioase, oameni exceptionali, o bucurie pentru copii si un pas important in pregatirea lor pentru viata

 • Pavel Mihaela 5 septembrie 2018 @ 4:15

  Mult succes in noul an pentru proiectele pe care le inițiați!

 • Elena M 6 septembrie 2018 @ 7:53

  Va multumim pentru implicarea dumneavoastra in educatia elevilor prin multitudinea de proiecte extrascolare. La fundatie fiul meu a intalnit adevarati pedagogi si nu doar profesori; s-a simtit pus in valoare si stimulat. Asteptam cu drag sa ne revedem!

 • Filip Mihaela 6 septembrie 2018 @ 8:51

  O campanie foarte buna! Succes pe viitor!

 • Oncioiu-Puiu Beatrice 10 septembrie 2018 @ 15:08

  Cursul de citire rapidă

 • Udrea Diana 11 septembrie 2018 @ 7:26

  Aceste cursuri reprezinta o oportunitate pentru copii de a se perfectiona in domeniile lor de interes. Atmosfera este foarte placuta, copiii participa cu drag, profesorii sunt excelenti, se implica foarte mult si ofera copiilor posibilitatea de a se dezvolta. Ariile curiculare sunt dintre cele mai diferite – fotografie, dezvoltare personala, arta, teatru, informatica.
  Fundatia Dan Voiculescu ofera aceste cursuri gratuit elevilor, multumim pentru tot ceea ce faceti!

 • VOICU 11 septembrie 2018 @ 21:21

  De câțiva ani, fiul meu a frecventat cursul foto, și national learning, cu mare drag și plăcere. Pt noi este o încântare sa vedem cum fiul nostru, a îndrăgit aceste cursuri, i au influențat alegerile, l au ajutat la școală. Vă mulțumim pt că existati

 • Nicolae Elena 20 septembrie 2018 @ 13:37

  Mulțumesc frumos!

 • Baltoi 20 septembrie 2018 @ 19:51

  Am frecventat acum doi ani cursul de matematica si am fost f multumiti. Are rezultate f bune in continuare la matematica, desi acum a crescut si nu s-a mai format o grupa si pt varsta ei. Mi-as fi dorit in continuare sa mai putem merge la acest curs activ. Copiii au fost antrenati in desfasuraraea orelor, au primit teme care au fost discutate cu dna profesoara in saptamana urmatoare. Multumim pentru sprijinul acordat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *