Cei mai silitori copii, premiaţi cu distracţie la Festivalul Opera Copiilor

Munca multă primeşte şi recompense pe măsură. Peste 150 de copii s-au bucurat, preţ de câteva ore, alături de părinți, frați și bunici, de spectacole, ateliere, jocuri și povești. Asta după un an şcolar de trudă, pentru că vorbim despre micuţii care au obținut rezultate foarte bune la concursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, „Olimpiadele Preșcolarilor” și „Aristotel”. Surprizele au fost puse la cale în cadrul celui mai mare festival dedicat întregii familii – Festivalul Opera Copiilor,  organizat de Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii.

Piscina cu bile, toboganele gonflabile, pistele de raliuri în miniatură Fun Racing, Aventura Parc și zona de Water Fight, au fost atracțiile Parcului de Distracții care a fost amenajat pe Calea Giuleşti din Capitală. Cei mici s-au putut distra în voie, dar și-au putut dezvolta și creativitatea, la Atelierele printre nori, organizate la 8 metri înălțime.

Felicia Filip, Director Opera Comică: ”Avem ateliere unde cei mici pictează pe tricouri personaje din spectacolele noastre, sau sculpturi pe care le îmbracă în culoare, avem şi concursuri de educație fizica, de mișcare”.

Echipa Operei Comice i-a invitat pe copii și pe adulți deopotrivă să viziteze cele două expoziții interactive cu pești exotici și cu fluturi vii.

Felicia Filip, Director Opera Comică: ”Există căsuța cu fluturi, acolo există un loc maternitate, unde vedem cum iau naștere fluturii, apoi ne întâlnim cu acești fluturi, care vin și ne salută, se așează cumva și iau cunoștință cu noi”.

Distracția a continuat în Grădina cu Jocuri din curtea Operei Comice. Iubitorii de sport au avut ocazia să își testeze abilitățile de cățărare și echilibru pe traseele special amenajate în Aventura Park, cu tiroliană, escaladă și poduri mobile.

Pe lângă ziua de distracţie la cel mai iubit festival, copiii au primit şi diplome de excelență și premii în cărți de la Editura Litera. Un dar binemeritat, pe care Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Opera Comică pentru Copii, l-a oferit pentru toată strădania și munca micuţilor din ultimul an educațional.

Felicia Filip, Director Opera Comică: ”Împreună cu Fundatia Voiculescu facem acest pas, îi punem în lumină, îi susținem pe tineri, pe acești tineri valoroși. Este firesc să le fim alături și sa le spunem: Bravo!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *