Câştigătorul de săptămână aceasta

Pentru că este vineri, am desemnat câştigătorul din această săptămână al concursului online cu tema “Obiceiuri proaste la romani”. Numele său este Damache Ionuţ Adrian, autorul postului “Viteza foarte mare”.

El a postat pe blogul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, la adresa http://www.fudv.ro/blog, un text legat de unul dintre acele obiceiuri ale românilor, pe care le întâlnim zilnic: excesul de viteză la volan.

Subiectul propus de el a suscitat cel mai mult interesul celor care au vizitat blogul şi a înregistrat cel mai mare număr de comentarii! Premiul de 100 euro îl răsplăteşte pe Ionuţ Damache pentru textul său în mod meritat. Criteriul luat în calcul a fost acela al numărului de IP-uri unice de la care au venit comentariile.

Până acum, am descoperit 25 de rele obiceiuri. Iar pentru că, din păcate, acestea nu sunt singurele, concursul continuă şi săptămână viitoare! Pe mai departe, până pe 3 martie, te provocăm să ne trimiţi noi texte, noi întâmplări în care să fie descrise obiceiurile proaste ale românilor, pe care le vedem în fiecare zi în autobuz, la serviciu, la şcoală sau pe stradă!

În fiecare zi, propunerile vor fi postate pe blogul fundaţiei (www.fudv.ro/blog) unde vor fi citite, apreciate şi comentate.

Participaţi şi voi săptămâna viitoare şi noi vă dăm banii de weekend! 100 euro sunt în joc şi vor fi acordaţi vinerea viitoare, pe 26 februarie, celui mai comentat text!

Suntem datori faţă de adevăratele valori ale societăţii, şi atunci ne simţim obligaţi să sancţionăm toate acele năravuri, rele obiceiuri sau proaste purtări care în fiecare zi, ne împiedică să vedem şi să apreciem tocmai aceste valori despre care vorbim!

Nu uitaţi să citiţi şi regulamentul concursului!!!!

Mai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia pe www.fudv.ro.