Câștigătorii Concursului Aristotel

Concursul Aristotel face parte din programul Olimpiadele Creativității derulat de  Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Este un concurs școlar de cultură generală, logică, matematică, dar și de creativitate. Perioada de desfăşurare a concursului este septembrie 2012– iunie 2013, concursul se va desfăşura la sediul şcolilor înscrise în program.

Prima şcoala înscrisă la cea de a doua ediţie a concursului Aristotel a fost Școala cu clasele I-VIII nr 119 „Vasile Voiculescu”, situată în strada Almașu Mic nr 4, sector 4, București, în data de 12 octombrie 2012. La această rundă au participat peste 400 de copii.

Premiile

Pentru elevii care au obținut cele mai bune 2 rezultate din clasele I-II – 2 locuri în tabără națională la mare.

Pentru elevii care au obținut cele mai bune 2 rezultate din clasele III-IV – 2 locuri în tabără națională la mare.

Pentru elevii care au obținut cele mai bune 3 rezultate din clasele V-VI – 3 locuri în tabără națională la mare.

Pentru elevii care au obținut cele mai bune 3 rezultate din clasele VII-VIII – 3 locuri în tabără națională la mare.

Câstigatorii primei runde

Nr crt