CASTIGATORI – Concursul Aristotel, ediția a III-a, runda 4

Lista câștigătorilor o puteți vedea AICI.

Rezultatele obținute de toți participanții poate fi văzută AICI.

Joi, 27 martie, elevii Școlii Ferdinand I au participat la ce de-a patra rundă a olimpiadei interdisciplinare Aristotel, ediția a III-a. 

Aristotel este o competiție de cultură generală, logică, matematică și creativitate, adresată elevilor din clasele I-VIII, și are ca scop încurajarea creativității și a gândirii logice. Organizat de Fundația Dan Voiculescu începând cu 2012 și ajuns acum la cea de-a treia ediție, concursul a descoperit de-a lungul timpului copii deosebiți, care s-au făcut remarcați datorită modului diferit de exprimare. Fiind o competiție multidisciplinară,  Aristotel le permite copiilor libertatea de a se exprima într-un mod cât mai creativ. Probele de concurs bazate pe logică și creativitate ajută la descoperirea unor „talentelor ascunse” ale unor copii cu o gândire diferită față de majoritate.

Cei mai buni 10 participanți vor fi premiați cu o tabără de vară la mare, oferită de Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Municipiului București și materiale educaționale din partea Fundației Dan Voiculescu și a Editurii Litera.

Imagini de la eveniment:

[oqeygallery id=372]

Fotografii Anca Milea/FDVDR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *