CAMPANIE – CONCURS ”Citește, postează și câștigă!”

Titlul campaniei: ”Citește, postează și câștigă!”

CONCEPT CAMPANIE:

Ziua Internațională a cărții este o invitație la lectură pentru toți, dar mai ales pentru copii și tineri, deoarece lectura este un mijloc minunat prin care aceștia își îmbogățesc vocabularul, își dezvoltă imaginația, își lărgesc orizontul cunoașterii, își îmbunătățesc puterea de concentrare și pot avea rezultate mai bune la școală.

Lecturarea unei cărti reprezintă mai mult decât delectarea timpului cu o poveste bună.  Cititul îmbogățește cultura generală, îi ajută pe copii să depășească situații imprevizibile, să înțeleagă fenomene și concepte abstracte, intangibile în realitate, să îi înțeleagă mai bine pe cei din jurul lor, să descopere lumi neimaginate până acum, să viseze cu ochii deschiși!

Cu cât crește numărul cărților pe care le citesc, cu atât mai multe și mai variate vor fi și cunoștintele dobândite!

Cititul și beneficiile sale în viața copiilor sunt foarte importante. Ce poate fi mai frumos decât să citești o carte, să te lași cuprins de lumea magică a poveștilor dintr-un roman?

Cititul îi ajută să se cunoască mai bine, citind cărțile în care se regăsesc acestea vor juca un rol important în procesul de autocunoaștere. Lectura este cel mai la îndemână mijloc pentru o dezvoltare personală armonioasă!

O lectură inedită şi captivantă înseamnă aflarea unor informaţii utile, călătorii fascinante, dar şi aventuri uluitoare!

Însă, mai presus de orice, cartea te pune în valoare!

Așadar, dragi copii, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre ”Citește, postează și câștigă!” și, pe lângă premiile deosebite pe care le puteți câștiga, vom învăța împreună să ne bucurăm de una dintre cele mai frumoase preocupări pe care le-am putea avea: cititul!

Cititul poate deveni o pasiune pe care o putem insulfa și celorlați, dacă vom reuși următorele lucruri:

Să citim cât mai des!

Să vizităm librării și bibliolteci!

Să citim mereu împreună!

Să alegem cărțile potrivite!

Să limităm infulența tehnologiei!

Să fim un exemplu pentru cei din jurul nostru!

De aceea, vă invităm să descoperiți ”Povestea lui Freddy!”

El este Freddy, un broscoi modern, care adoră să joace jocuri pe calculator. Într-o zi, alergând grăbit spre ieșire, s-a împiedicat și s-a lovit de bibliotecă… O carte a căzut pe podea… Curios, a ridicat-o și a început să o citească. S-a transformat pe loc… într-un aprig cititor! Din acea zi, întreaga viață i s-a schimbat! Dintr-o dată, avea toată lumea la picioarele sale și putea deveni orice își dorea!

MECANISMUL CONCURSULUI:

• Pasul 1: Participanții vor posta pe pagina personală de facebook o poză a cărții pe care au citit-o și un citat sau fragment care le-a plăcut cel mai mult.
  • Pasul 2: Participanții vor da tag paginii noastre de facebook folosind hastag-ul #fasitucafreddy și își vor invita prietenii să dea mai departe povestea lui Freddy, broscoiul care a descoperit că cititul nu te transformă în prinț, dar te face mai deștept!
  • Pasul 3: La prima postare făcută vor adăuga, pe rând, cărțile noi pe care le-au citit.
  • Campania – Concurs se va desfășura în perioada 23 aprilie – 23 iunie a.c.!
  • Premiile vor fi acordate în funcție de numărul de like-uri primite până pe data de 23 iunie, la postarea cu cărțile citite a fiecărui participant în parte!

Marele Premiu: O tabără KaleidosCopil , în perioada 15-21 iulie 2019, în condițiile stabilite de partener.

Tabăra KaleidosCopil pentru copii

PREMII:

Premiul I – 1 premiu, un eBook Kindle Paperwhite

Premiul II – 1 premiu, un pachet de 10 cărți, la alegere, din titlurile puse la dispoziție de sponsori

Premiul III – 1 premiu, un pachet de 5 cărți

Mențiuni – 10 mențiuni, un pachet de 3 cărți

Campania se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

Un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de carte Fischer International – cartiengleza.ro și Editura Litera.

Campanie valabilă în perioada 23 aprilie – 23 iunie!

REGULAMENT