Burse de informatică

În ziua de 28 septembrie 2007, Clubul de Excelenţă „Dan Voiculescu” va organiza la sediul FUNDAŢIEI DAN VOICULESCU PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI selecţia copiilor care vor beneficia gratuit de un curs de informatică în cadrul Centrului de Pregătire în Informatică din Bucureşti.

La alegere, copii vor putea opta pentru una dintre cele trei tematici ale cursului:
pregătire în diferite limbaje de programare, creare pagini web sau noţiuni generale de utilizare windows şi office.
Cursul se va desfăşura în perioada octombrie 2007-iunie 2008.

Selecţia copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 si 15 ani va avea loc vineri, 28 septembrie 2007, între orele 10.00-16.00, la sediul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României din bd.Unirii, nr.10, bl.7B, sc.2, et.2, ap.31, sector 4. Pentru detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 021 335 54 70 sau [email protected], persoana de contact Alexandra Diaconu.

Acţiunea face parte din programele Clubului de Excelenţă „Dan Voiculescu” şi va demara la începutul lunii octombrie, odată cu celelalte activităţi ale secţiilor de pictură şi desen, teatru şi grup vocal, din cadrul Clubului.