Bursa SAB – Propulsăm viitorul! 2.0

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează a doua ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa Sab – Propulsăm viitorul. Cea mai impresionantă inovație din domeniul auto va fi rasplatită cu o bursă în valoare de 5.000 de lei, care va fi oferită în cadrul Salonului Auto București – Spring Edition, cel mai reprezentativ eveniment dedicat industiei auto din România, defășurat în perioada 20-23 aprilie 2017, aleea principala Romexpo.

Tema celei de-a doua ediţii a concursului BURSA SAB – Propulsam viitorul! este “Concept Vehicle”. Participanţii sunt invitaţi să trimită pe adresa de e-mail: [email protected], ideea/conceptul lor pentru vehiculul viitorului (sunt acceptate propuneri pentru orice tip de vehicul motorizat, terestru), împreună cu următoarele documente:

• CV;
  • Scrisoare de intenţie (în care se va detalia motivaţia aplicantului de a participa la acest concurs);

Calendarul concursului:

• Etapa 1: perioada prevazută pentru depunerea dosarelor în vederea participării la concurs: 01.04.2017 – 21.04.2017;
  • Etapa 2: perioada de evaluare a proiectelor participante: 21.04.2017 – 22.04.2017;
  • Etapa 3: anunţarea câştigătorului şi înmânarea premiului în cadrul unei ceremonii – 22.04.2017

Criteriile care vor fi folosite în procesul de evaluare a propunerilor pentru concurs sunt:

• Noutatea produsului;
  • Aplicabilitatea acestuia în viața reală;
  • Gradul de utilitate al acestuia;
  • Posibilitatea de comercializare și realizare în serie
  • Existenta solutiilor de punere in practica

Evaluarea aplicaţiilor va fi facută de către o comisie formată din 3 membri, experți din domeniul auto.

Regulamentul concursului este disponibil AICI

Concursul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București.
Concursul este susținut de Antena 1, Antena 3 și Jurnalul Național.