BUCURIA DE A FI PROPRIUL TĂU STĂPÂN

Trei proiectele din cele propuse în cadrul concursului ”Bucuria de a fi propriul tău stăpân” au fost retinute de organizatori, restul nereusind să îndeplinească în mod satisfăcător criteriile de evaluare. Cele trei proiecte retinute respectă o serie de criterii solicitate, dar necesită clarificări pentru următoarele directii de evaluare:

– Conjunctura pieţei

– Bugetul proiectului

– Costurile de personal

– Fluxul de numerar net cumulat să fie pozitiv atât pe parcursul implementării proiectului, cât şi pe parcursul exploatării acestuia

În următoarea perioadă, initiatorii celor trei proiecte vor primi consiliere specializată pentru a clarifica problemele în suspensie, putându-si transforma ideea în una sustenabilă si finantabilă.

Proiectele retinute sunt:

PREGĂTIRE PENTRU PENSIONARE – propus de C.P.

KIDDOS – propus de D.B.

ALEG VIATA – propus de A.M.

Initiatorii vor fi contactati de FDVDR în cursul următoarelor zile.

Având în vedere faptul că circa 25 de proiecte au fost submise sau au suferit modificări în ultima parte a lunii august, ele se află încă în faza de evaluare, acestea putând fi retinute de organizatori până la data de 20 septembrie 2010.

Le multumim tuturor celor care au avut curajul să creadă în ideea lor. Ei pot conta în continuare pe sprijinul consilierilor nostri pentru a-si perfectiona ideile.

www.tanarantreprenor.ro