Amintiri @FDVDR

Săptămâna aceasta am primit primele amintiri despre momentele petrecute de voi în cadrul activităţilor organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Aşteptăm în continuare poveştile voastre la adresa de e-mail: [email protected].

” Am călcat pragul fundaţiei pentru prima dată acum 2 ani, la evaluarea pentru cursul de pictură, iar de atunci pot afirma că am renăscut. Din fetiţa speriată cu un talent necioplit, am devenit prima din anul meu la liceul de arte ” Nicolae Tonitza”. Fundaţia Dan Voiculescu a recunoscut potenţialul din mine şi prin încurajări şi îndrumări a reuşit să mă transforme într-o tânăra ce trăieşte prin arta şi se exprima cu demnitate şi curaj.” – Valentina Stan, 16 ani, cursant @FDVDR de 2 ani

[oqeygallery id=456]

Cred ca de cand am inceput sa vorbesc si sa fiu constienta de lumea din jur, scena si lumina reflectoarelor m-au fascinat. La cinci ani imi placea foarte mult sa joc teatru , am vazut o reclama pe Antena 1 cum ca Fundatia Dan Voiculescu efectua inscrieri pentru teatru , muzica etc . La varsta de 5 ani si jumatate am devenit membra Clubului de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu sectia muzica unde m-am indragostit iremediabil de ea. Dumnezeu mi-a oferit sansa de a cunoaste oameni de valoare, profesionisti, pasionati de muzica şi dornici de a împartasi cu mine secretele lor muzicale.” – Bianca Lixandru, 12 ani, cursant @ FDVDR de 7 ani

Mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie, de fapt cred că pot spune vocaţia, urmând cursurile voastre.  Anul viitor voi da admiterea la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti – Departamentul Foto – Video. Uraţi-mi succes!” – Alex Popescu, 17 ani, cursant @ FDVDR de 2 ani